HTML

Szupi

Az én kiskutyámról, aki egy gyönyörű 2 hónapos Westie szuka.

Friss topikok

  • szupi.kutya: Szia, Persze, kérdezz nyugodtan. :) Fentebb a kommentek között megvan a mail címem. :) Ági (2011.12.20. 20:20) 2. Szülinap :-D
  • happywestie: igen ilyen nálunk is szokott előfordulni. (2011.11.11. 18:17) Esti tévézés
  • szupi.kutya: Köszi, azóta megint volt nyíratva, majd hamarosan arról is rakok fel képeket. :-) (2011.06.06. 10:41) Westie-sre nyírás :-)
  • Nini-ve: Boldog szülinapot Szupinak. Nagyon aranyosan néz ki, jól sikerült a kozmetika. Mari&Manó (2010.10.21. 17:24) 1 éves Szülinap
  • szupi.kutya: Szia Mari! Szupi együtt nőtt fel Marcival, azt hiszem ez volt a szerencsém. Még kölyök volt mindke... (2010.09.12. 21:33) Legjobb játszó pajtás :-)

Linkblog

Vidéken

2010.06.18. 12:45 szupi.kutya

2010.06.06.

Voltunk a szüleimnél megint a hétvégén. Szupit is vittük, mint ahogy ez mostanában volt. Az út eléggé kalandos volt, mert már Bia határában behányt és meg kellett állni. Mondjuk Tibi se vezetett óvatosan... Aztán még Budapesten belül is sikerült behányni, akkor is megálltunk kicsit eltakarítani a nyomokat és kicsit levegőzni. Az autópályán már nem volt semmi gond. Nagy örömmel fogadta a simiket otthon. :-)) A cicát rögtön be is zártuk a hálószobák felé, így már lehetett szabadon garázdálkodni a nappaliban és a konyhában. Még tartott a tüzelési időszak, úgyhogy ráadtam a bugyit... Jót mosolyogtak rajta, de sajnos muszály rajta legyen.

Délután kicsit félve de otthonhagytuk Szupit a konyhába elkerítve és elmentünk otthonról.  Mondjuk apa aludt a hálóban, szóval végül is volt otthon valaki. Nem volt vele gond, jól viselkedett szerencsére. Este mentünk Évához aludni, jó későn értünk oda, úgyhogy Szupi már nemis akart enni sem, csak aludni.

 

Jól viseltük a reggelt, se pisi se semmi. (Na jó azért sétára indulva mikor a folyosóra kimentünk azért csak sikerült egy kis pisi... :-( ) Délelőtt már megint mutatkoztak a fáradtság jelei, mert bárhova lefeküdt és aludt is rögtön. :-)


 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szupi-kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr842091345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása