HTML

Szupi

Az én kiskutyámról, aki egy gyönyörű 2 hónapos Westie szuka.

Friss topikok

  • szupi.kutya: Szia, Persze, kérdezz nyugodtan. :) Fentebb a kommentek között megvan a mail címem. :) Ági (2011.12.20. 20:20) 2. Szülinap :-D
  • happywestie: igen ilyen nálunk is szokott előfordulni. (2011.11.11. 18:17) Esti tévézés
  • szupi.kutya: Köszi, azóta megint volt nyíratva, majd hamarosan arról is rakok fel képeket. :-) (2011.06.06. 10:41) Westie-sre nyírás :-)
  • Nini-ve: Boldog szülinapot Szupinak. Nagyon aranyosan néz ki, jól sikerült a kozmetika. Mari&Manó (2010.10.21. 17:24) 1 éves Szülinap
  • szupi.kutya: Szia Mari! Szupi együtt nőtt fel Marcival, azt hiszem ez volt a szerencsém. Még kölyök volt mindke... (2010.09.12. 21:33) Legjobb játszó pajtás :-)

Linkblog

Legjobb játszó pajtás :-)

2010.09.04. 22:48 szupi.kutya

2010.09.04

Mikor Szupit hazahoztuk és kezdett nagyobb lenni, kicsit tartottam tőle, hogy nem fog kijönni a Macskoszunkkal. :-) De aztán országos jó cimborák lettek, folyton együtt futkároznak, bírkóznak, játszanak. Egyszer még együtt is ettek. :-) Nemis értettem, hogy miért hagyja Szupi hogy beleegyen a cica a tányérjába?!

Itt a Marci:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jól megvannak együtt. Van olyan, hogy a cica megy oda Szupihoz és köt bele, hogy játszon vele. Meg persze az is előfordul, hogy nincs kedve játszani és ezt Szupi tudtára is adja, úgy hogy ráfúj! Szup-Szup ettől meglepődik és békén hagyja kicsit a macskoszt. :-)

Meglepve tapasztaltam egyik hétvégén, hogy mikor Szupinak adtam enni a cicus is odaszaladt a tányérhoz és evett belőle. Szupi is nagyon meglepődött...

Ki eszik a tányéromból?

 

Ki aludt a ... lámpa! hihihi :-D

Na mindegy, együnk egy kicsit...

 

Mostanában egy újabb barát is felbukkant. Egy kiscica jön hozzánk időnként és mindenáron fel akarja falni Marci kajáját vagy tejcsijét. Aztán meg itt marad egy kicsit játszani. (Vagy inkább azért, mert azt hiszi hogy kap valamit. :-D)

 

Szup-Szup úgy játszik vele is mintha a mi cicánk lenne. :-) Bírkóznak, szaladgálnak, nagyon aranyosak. Bár ez a kiscica kicsit durvábban odacsapkod Szupinak, ha azt akarja hogy békén hagyja. Először az én kis kutyulim még félt is a cicustól, mert meg-megkapta az orrát.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szupi-kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr202272068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nini-ve 2010.09.12. 07:52:18

Szia, nekem nem sikerült összebarátkoztatni a kutyámat a sógornőm macskájával. Manó fél tőle és minden más macskától. Gratulálok, nagyon helyesek így együtt. Szia: Mari www.westimano.blog.hu

szupi.kutya 2010.09.12. 21:33:47

Szia Mari!
Szupi együtt nőtt fel Marcival, azt hiszem ez volt a szerencsém. Még kölyök volt mindkettő mikor kezdtük összeszokatni őket. :)
Üdv, Ági & Szupi
süti beállítások módosítása