HTML

Szupi

Az én kiskutyámról, aki egy gyönyörű 2 hónapos Westie szuka.

Friss topikok

  • szupi.kutya: Szia, Persze, kérdezz nyugodtan. :) Fentebb a kommentek között megvan a mail címem. :) Ági (2011.12.20. 20:20) 2. Szülinap :-D
  • happywestie: igen ilyen nálunk is szokott előfordulni. (2011.11.11. 18:17) Esti tévézés
  • szupi.kutya: Köszi, azóta megint volt nyíratva, majd hamarosan arról is rakok fel képeket. :-) (2011.06.06. 10:41) Westie-sre nyírás :-)
  • Nini-ve: Boldog szülinapot Szupinak. Nagyon aranyosan néz ki, jól sikerült a kozmetika. Mari&Manó (2010.10.21. 17:24) 1 éves Szülinap
  • szupi.kutya: Szia Mari! Szupi együtt nőtt fel Marcival, azt hiszem ez volt a szerencsém. Még kölyök volt mindke... (2010.09.12. 21:33) Legjobb játszó pajtás :-)

Linkblog

Etyeki borfesztivál

2011.10.14. 11:50 szupi.kutya

2011.09.24-25. 

 Volt nálunk a hétvégén egy kisebb társaság. Ami pedig lényeges ebből, hogy egyik barátunkék elhozták a 8 hónapos Jack Russel Terrierjüket, ismertebb nevén Jacky-t. :) Nagyon aranyos kis kutyus, tele energiával. Az egyetlen baj, hogy mivel nagyon pici, ezért ha találkozik más kutyával, akkor agresszív lesz. :( Szupi nagyon örült neki, mikor meglátta és ő nagyon barátságosan közelített felé, de Jacky már közel sem viselkedett olyan jól vele. Először csak morgott rá, mikor vészesen közel ment Szupi, aztán rászólt a gazdi és lecsendesedett, de mikor sokszori próbálkozásra sem hagyta, hogy Szup-Szup megközelítse, végül heves csaholás közepedte meg is kapta Szupi orrát. :( Persze nem volt vészes, de onnantól kezdve Szupi sem kezelte már barátként. Az incidens után heves ugatásba és panaszkodásba kezdett, bújt oda hozzám meg ilyenek. :) Még percekkel később is csak puffogott Jacky felé. :) Még párszor megpróbáltuk őket összebarátkoztatni, de nem lett jobb a helyzet egyiknél sem. Ez van! A békesség kedvéért inkább szétválasztottuk őket és felügyelet nélkül nem lehettek egy helyiségben. :)

Délután leengedtük a kutyákat a kertbe és úgy már azért megfértek egymás mellett. 

Jacky tanítva van apportírozásra, így nagyon szórakoztató volt, hogy 86odjára is visszahozta az eldobott frizbit és letette a lábad elé, hogy na-na, dob el megint. :) Szupi persze féltékeny volt, mikor én is dobáltam kicsit a frizbit, aztán megpróbáltam vele is játszani, de ő már nem volt olyan lelkes. :) Csak annyira, mint szokott. Ha az udvaron vagyunk, visszahozza, de nem adja ide, vagy lefekszik valahol féluton visszafelé és elkezdi rágcsálni. :) Mindenesetre itt van pár jól sikerült kép róla és Jackyről. :) :)

 

 

 Éééés elkapom! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 És vissza is viszem. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt egy közeli kép is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szup-Szupi rohanás közben.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Láb alatt" is volt azért néha a kis drága. :D

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szupi-kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr983302448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása