HTML

Szupi

Az én kiskutyámról, aki egy gyönyörű 2 hónapos Westie szuka.

Friss topikok

  • szupi.kutya: Szia, Persze, kérdezz nyugodtan. :) Fentebb a kommentek között megvan a mail címem. :) Ági (2011.12.20. 20:20) 2. Szülinap :-D
  • happywestie: igen ilyen nálunk is szokott előfordulni. (2011.11.11. 18:17) Esti tévézés
  • szupi.kutya: Köszi, azóta megint volt nyíratva, majd hamarosan arról is rakok fel képeket. :-) (2011.06.06. 10:41) Westie-sre nyírás :-)
  • Nini-ve: Boldog szülinapot Szupinak. Nagyon aranyosan néz ki, jól sikerült a kozmetika. Mari&Manó (2010.10.21. 17:24) 1 éves Szülinap
  • szupi.kutya: Szia Mari! Szupi együtt nőtt fel Marcival, azt hiszem ez volt a szerencsém. Még kölyök volt mindke... (2010.09.12. 21:33) Legjobb játszó pajtás :-)

Linkblog

Csinik lettünk az új évre

2011.07.14. 14:26 szupi.kutya

2011.01.10

Megint itt vagyok és folytatódik a Szupi blog. Eltűnésem okai a munkakeresés és munkahely váltás voltak. A visszatérésé pedig, hogy ma van Szupi névnap! :D

Még karácsony előtt el akartam vinni Szupit kozmetikushoz, de sajnos nem tudtuk összeegyeztetni, így mostanra maradt. :-) Megint volt egy kis nyüszögés mikor eljöttem, de már csak kicsi. Most egész ügyesek voltak, mert nem kellett egészen 2 óra se a művelethez. :-)

Mikor mentem Szup-Szupért, pont jött a következő kutyus is. Olyan bolognese forma kutya volt, göndöri bundával. A csajnak nagyon tetszett Szupi, mikor meglátta és mondta is a kozmetikusnak, hogy az ő kutyáját is ilyenre nyírja. Néztem, hogy azt meg miért is, erre kiderült, hogy az is egy westie, csak neki göndörödik a bundája. Hááát... nem tudom neki, mit mondhattak, de szerintem az nem természetes dolog egy westie-nél, hogy ennyire göndörödjön a bundija. Na mindegy, mindenesetre aranyos volt ő is. :) Mi  hazaindultunk újdonsült kis csini bundánkban és következett a szokásos fényképezkedés.

Az eredmény szerintem magáért beszél.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a fotogén pofi(l)t! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt jól látszik, hogy kicsit fura lett a feje tetején a frizuja. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt csak úgy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt meg csak azért, mert olyan kis csámpi. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mivel a fotózás már kezdett kicsit uncsi lenni Szupi számára és a cica egyébként is kéznél volt, kicsit meggyomrozta. :)

Először jöjjön az unatkozó pofi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagy lehet, hogy a cica kezdte...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tényleg ő volt és milyen kis harcias kedvében volt. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De a végére Szup-Szup megvédte a kutyák becsületét és helyre tette a cicát.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szupi-kutya.blog.hu/api/trackback/id/tr303066825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása